• Imprimeix

Sol·licitud de visita al centre CAT112 de Reus

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Sol·licitud de visita al centre CAT112 de Reus

Pot sol·licitar una visita en grup qualsevol col·legi públic o privat, entitat, agrupació, organisme o empresa, tant nacional com estrangera.

Les visites a l’edifici 112 de Reus es fan de dilluns a divendres no festius entre les 9 i les 14 hores. La durada és d'una hora i mitja aproximadament.

A la sol·licitud s’ha de proposar un dia i una hora, amb un mes d’anticipació com a mínim, i si aquesta data no fos possible, el CAT112 proposarà una data alternativa.

És recomanable que els grups no siguin de menys de 10 persones ni de més de 15.

A les visites escolars, hi ha d’haver dos professors com a mínim acompanyant el grup.


*

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: “Visites de l’edifici de Reus"

Responsable del tractament: Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgències 112 Catalunya

Finalitat del tractament: Vetllar per la seguretat de les instal·lacions del centre i de les persones que hi treballen o que el visiten. Control d'accés als edificis. Difondre informació corporativa de les visites.

Legitimació: Consentiment de l’interessat pel tractament de les seves dades a traves de la petició de visita.

Destinataris: Es preveuen comunicacions de dades al Departament d’Interior de la Generalitat, de qui depèn aquest Centre.

Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament, així com revocar el consentiment mitjançant un escrit, acompanyat del vostre DNI, adreçat al Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya: c. Diputació 355, 08009 de Barcelona o a través de l’adreça de correu electrònic dpd.interior@gencat.cat

Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.