• Imprimeix

Sol·licitud de visita al centre CAT112 de Reus

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Sol·licitud de visita al centre CAT112 de Reus

Pot sol·licitar una visita en grup qualsevol col·legi públic o privat, entitat, agrupació, organisme o empresa, tant nacional com estrangera.

Les visites a l’edifici 112 de Reus es fan de dilluns a divendres no festius entre les 9 i les 14 hores. La durada és d'una hora i mitja aproximadament.

A la sol·licitud s’ha de proposar un dia i una hora, amb un mes d’anticipació com a mínim, i si aquesta data no fos possible, el CAT112 proposarà una data alternativa.

És recomanable que els grups no siguin de menys de 10 persones ni de més de 15.

A les visites escolars, hi ha d’haver dos professors com a mínim acompanyant el grup.

Trameses d'informació i inscripcions del Gencat

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: “Trameses d'informació i inscripcions del gencat”
Responsable del tractament: Direcció General d’Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.