• Imprimeix

Director del CAT112

Millorar la vida i la seguretat dels ciutadans, de les persones, i fer-ho d’una manera eficaç i eficient. Aquest ha estat sempre el nostre compromís, ambiciós però molt realista, des del moment que vam posar en marxa el CAT112. I així continua i continuarà sent, dia rere dia. Perquè hi creiem i perquè hem desenvolupat un model d’èxit reconegut per fer-ho possible i avançar-nos als canvis que marquen la millora del servei públic.

És un compromís constant amb la ciutadania; però també amb els cossos d’emergències amb què col·laborem, amb les entitats amb què innovem i amb un personal expert dedicat completament a la seva tasca. Un esforç conjunt de coordinació i gestió que volem dur un pas més enllà, aportant el nostre coneixement al sector privat.

“Ajudem les persones, pensem en els serveis d’urgència.” Així ho definim, i així treballem per millorar-los. Perquè aquestes són les entitats amb què els ciutadans interactuem quan més ho necessitem, de les quals esperem una resposta de confiança, àgil, que ens doni tranquil·litat i que estigui a l’alçada. I perquè unes emergències més eficaces i eficients ens beneficien a tots.

Gràcies.

CAT112

CAT112

Incompatibilitats

Nomenament del Director

Codi de conducta dels alts càrrecs